zondag 3 februari 2013

13:05 - 03.02.2013


Elke dag om 13.05 maak ik een foto van de plek waar ik op dat moment ben en/of de activiteit waarmee ik op dat moment bezig ben.

13:05-03.02.2013 - Thuis in Ettelbruck
Het is een echte hangzondag. En dan ook nog eentje met knagende muizenissen. Het gespannen afwachten van afgelopen vrijdag, het voortdurende gluren of het overleg van de directie en de personeelsdelegatie al afgelopen was en uiteindelijke mailtje van 16.58 (!) dat niet méér bleek dan de belofte dat we op een algemene personeelsvergadering 'binnenkort' de details over de reorganisatieplannen en de te schrappen banen te horen zouden krijgen, zorgen vandaag voor een wat katterig gevoel na een nacht waarin het maar niet lukte om in slaap te vallen. En het weer nodigt ook niet uit tot enthousiaste activiteiten buitenshuis. Dus zoek ik afleiding via de laptop. En dankzij de onophoudelijke stroom tips voor nóg meer leuke webcams - van pups tot zeearenden, van kolibries tot olifanten, van Letland tot Amerika. Er is voor elk wat wils. Zélfs voor ietwat chagrijnige en ongeruste zondagshangers. Lang leve het internet!

1 opmerking:

  1. Waar zouden we zijn zonder het internet.
    Wat vervelend dat jullie zo in het onzekere laten over de re- organisatie plannen, niet gek dat je na een lange, toch wel spannende dag, niet kon slapen en een kater hebt. Dit mag je je personeel niet aan doen

    BeantwoordenVerwijderen